Palo Alto

Palo Alto Networks, de wereldwijde marktleider op het gebied van cybersecurity, heeft onlangs zijn nieuwe hoofdkantoor voor EMEA en Latijns-Amerika (LATAM) in Amsterdam geopend. De nieuwe kantoren, gelegen in de iconische ” Valley” in Amsterdam, bieden werknemers duurzame, state-of-the-art werkplekken met een focus op samenwerking nu het bedrijf zijn activiteiten uitbreidt om het groeiende klantenbestand in EMEA en LATAM te ondersteunen.

Samen met architect Casper Schwarz mochten we ons weer op maken voor een fantastisch, nieuwe uitdaging. De “Valley” is een 75.000 vierkante meter groot woon- en werk complex aan de Amsterdamse Zuidas dat het “Excellent”-certificaat heeft gekregen van BREEAM, het toonaangevende, op wetenschap gebaseerde certificeringssysteem voor duurzame gebouwen. De kantoren zijn speciaal ontworpen om samenwerking, innovatie en teamwork te bevorderen en beschikken over geavanceerde technologische laboratoria en moderne werkruimten. Deze werkelijk unieke, akoestische roomdividers zorgen voor een huiselijke en akoestisch comfortabele sfeer. Ook hebben we op diverse wanden de Hongaarse punt verwerkt in hoogwaardige PETfelt.

We love it!

Weer een ontzettend mooie samenwerking tussen Akoestiek.nl, AMB, Casper Schwarz Architecten en Smeulders Interieurgroep.