URW

Unibail-Rodamco-Westfield is eigenaar, ontwikkelaar en exploitant van duurzame, hoogwaardige vastgoedactiva in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten. De groep exploiteert 72 winkelcentra in 12 landen, waaronder 38 met het iconische Westfield-merk. Deze centra trekken jaarlijks meer dan 900 miljoen bezoeken aan en bieden een uniek platform voor retailers en merken om in contact te komen met consumenten.

In samenwerking met Casper Schwarz Architecten en AMB en in opdracht van Make Interiors BV maakten we voor het URW kantoor Nederland, deze custom-fit akoestische elementen vanaf scratch.

Een stukje haarfijne engineering, een stel ''knappe koppen'' en onze Zünd maakten een uiterst goede combi zoals jullie kunnen zien. Én natuurlijk absoluut de complimenten voor ons monteursgilde dat ook met deze klus weer heeft gezorgd voor een fantastisch eindresultaat. Van de gewaaierde Feltic Lights (by Casper Schwarz) met geïntegreerde translucente Barrisol spanplafonds en akoestische verticale baffles tot een unieke, organische gevormde PETFelt kernwand.

Imagination is your only limitation.