Onze Filosofie

Als full service akoestische partner zetten wij in op duurzaam-, akoestisch-, custom made design. We houden van co-creatie en zijn in staat eindeloos te combineren door partnerships met verschillende leveranciers / fabrikanten (link naar beneden). Om niet alleen een mooi esthetisch geheel, maar het juiste comfortniveau voor een desbetreffende ruimte en situatie te realiseren, verzorgen wij ook diverse professionele geluidsmetingen (RT60 – Geluidslekkage detectie). Alle expertise onder één dak dus. Let’s collaborate!

Bij Akoestiek.nl staat een unieke filosofie centraal, gebaseerd op vier belangrijke pijlers: akoestiek, custom made oplossingen, esthetiek en duurzaamheid. Deze waarden vormen de ruggengraat van alles wat we doen en sturen ons in onze missie om hoogwaardige, functionele ruimtes te creëren die zowel de zintuigen prikkelen als de planeet respecteren.

Akoestiek: In een wereld vol geluiden is het beheersen van akoestiek van essentieel belang voor comfort en productiviteit. Wij geloven dat een goede akoestische omgeving niet alleen het gehoor beschermt, maar ook de algehele welzijn bevordert. Onze oplossingen zijn ontworpen om geluidsproblemen aan te pakken en akoestische harmonie te brengen in elke ruimte, of het nu gaat om een kantoor, een theater of bij jou thuis.

Custom made: Geen twee ruimtes zijn hetzelfde, en daarom streven we naar maatwerk in al onze projecten. Onze benadering is gebaseerd op het begrijpen van de unieke behoeften van elke architect of klant en het leveren van oplossingen die perfect aansluiten bij hun visie. Met aandacht voor detail en vakmanschap creëren we op maat gemaakte oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid en smaak van onze klanten.

Esthetiek: We begrijpen dat de visuele aantrekkingskracht van een ruimte net zo belangrijk is als de functionaliteit ervan. Daarom leggen we de nadruk op esthetiek in al onze ontwerpen. We streven ernaar om ruimtes te creëren die niet alleen goed klinken en functioneren, maar ook een lust voor het oog zijn door het gebruik van hoogwaardige materialen en het installeren met meerdere timmermansogen.

Duurzaamheid: We geloven heilig in duurzame ontwerpen en materialen. We streven er dan ook naar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door te werken met duurzaam tot stand gekomen materialen, die zijn ontworpen om lang mee te gaan, maar bij end-of-life ook makkelijk te recyclen of zelfs her te gebruiken zijn.

 

Materialen en partners

PETFelt / Hardfelt

Gerecycelede vezels afkomstig uit Europa en geproduceerd in Europa
Klik hier voor meer informatie (volgt)

 

PETAC

Klik hier voor meer informatie

 

Textielen

 

Softfelt

 

Akoestisch Leer