Wij hebben al vele mooie akoestische designproducten mogen uitwerken en produceren in samenwerking met onze verdelers.
Bent u nieuwsgierig naar de eindresultaten? Neem dan vooral even een kijkje en
ervaar dat onze producten buiten de geleverde akoestische prestaties ook zeer aangenaam zijn voor de ogen.

Lincoln International

Het nieuwe kantoor van Lincoln International in Tower Ten van het WTC in Amsterdam, een parel! In dit interieurontwerp van Casper Schwarz gaan akoestiek en natuurlijke elementen perfect samen met de cultuur en identiteit van het bedrijf. Een open en transparante omgeving, welke zorgt voor saamhorigheid, mindfulness en rust.

Lees meer

Lareb

Voor het kantoorpand van Lareb in Den Bosch mochten wij akoestische wandbekleding leveren in samenwerking met AMB. De wanden zijn uitgevoerd in 3 verschillende kleuren PETfelt. Het patroon zorgt voor een levendig accent aan het interieur. Rust door herhaaldelijk gebruik van hetzelfde patroon, speelsheid door de afwisseling in kleuren.

Leuk voor het oog én goed voor de akoestiek in dit pand.

Lees meer

Lucid

Akoestische elementen in een interieur, die maken wij graag zo gaaf en uniek mogelijk.
Bij Lucid Software hadden ze als doel om verbinding centraal te stellen op kantoor. Een verbindende schakel realiseren tussen de mensen en hun talenten. Een plek waar werken, eten, gamen, ontmoeten, vieren, genieten, presenteren, lachen... alles samen gebeurt! Het fantastische ontwerp van interieurarchitect Casper Schwarz leverde een paradijs om in te werken op.

Lees meer

Binnenkort zal deze pagina aangevuld worden, wij zijn momenteel nog volop bezig met het mooi in beeld brengen van de prachtige eindresultaten.