Wij hebben al vele mooie akoestische designproducten mogen uitwerken en produceren in samenwerking met onze verdelers.
Bent u nieuwsgierig naar de eindresultaten? Neem dan vooral even een kijkje en
ervaar dat onze producten buiten de geleverde akoestische prestaties ook zeer aangenaam zijn voor de ogen.

Restaurant Odille

Een lunch of diner in fine dining-restaurant Odille, gerund door Casimir Evens en Lotte Bloem in het Brabantse Sint-Oedenrode, is een ware beleving. Het restaurant ademt sfeer, warmte, rust en comfort. Dat wat het meest opvalt in het interieur bevindt zich in het hart van het restaurant: de open keuken. Dat geeft transparantie op iedere fase van de voorbereiding en afwerking. Iedere tafel heeft zicht op een sectie van de keuken.

Lees meer

URW

Unibail-Rodamco-Westfield is eigenaar, ontwikkelaar en exploitant van duurzame, hoogwaardige vastgoedactiva in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten. De groep exploiteert 72 winkelcentra in 12 landen, waaronder 38 met het iconische Westfield-merk. Deze centra trekken jaarlijks meer dan 900 miljoen bezoeken aan en bieden een uniek platform voor retailers en merken om in contact te komen met consumenten.

Lees meer

Palo Alto

Palo Alto Networks, de wereldwijde marktleider op het gebied van cybersecurity, heeft onlangs zijn nieuwe hoofdkantoor voor EMEA en Latijns-Amerika (LATAM) in Amsterdam geopend.
Samen met architect Casper Schwarz mochten we ons weer op maken voor een fantastisch, nieuwe uitdaging. De “Valley” is een 75.000 vierkante meter groot woon- en werk complex aan de Amsterdamse Zuidas dat het “Excellent”-certificaat heeft gekregen van BREEAM, het toonaangevende, op wetenschap gebaseerde certificeringssysteem voor duurzame gebouwen.

Lees meer

L - founders of loyalty

“SPECTACULAIR NIEUW HOOFDKANTOOR voor L - founders of loyalty.
In samenwerking met Voss Architecture hebben wij de oude telefooncentrale in het centrum van Den Bosch omgebouwd tot het mooiste en fijnste kantoor van Nederland!”

Lees meer

Lincoln International

Het nieuwe kantoor van Lincoln International in Tower Ten van het WTC in Amsterdam, een parel! In dit interieurontwerp van Casper Schwarz gaan akoestiek en natuurlijke elementen perfect samen met de cultuur en identiteit van het bedrijf. Een open en transparante omgeving, welke zorgt voor saamhorigheid, mindfulness en rust.

Lees meer

Lareb

Voor het kantoorpand van Lareb in Den Bosch mochten wij akoestische wandbekleding leveren in samenwerking met AMB. De wanden zijn uitgevoerd in 3 verschillende kleuren PETfelt. Het patroon zorgt voor een levendig accent aan het interieur. Rust door herhaaldelijk gebruik van hetzelfde patroon, speelsheid door de afwisseling in kleuren.

Leuk voor het oog én goed voor de akoestiek in dit pand.

Lees meer

Lucid

Akoestische elementen in een interieur, die maken wij graag zo gaaf en uniek mogelijk.

Bij Lucid Software hadden ze als doel om verbinding centraal te stellen op kantoor. Een verbindende schakel realiseren tussen de mensen en hun talenten. Een plek waar werken, eten, gamen, ontmoeten, vieren, genieten, presenteren, lachen... alles samen gebeurt! Het fantastische ontwerp van interieurarchitect Casper Schwarz leverde een paradijs om in te werken op.

Lees meer