Comfortabel (video)bellen zonder overlast

Videobellen is niet meer weg te denken in de moderne kantooromgeving. Veel werkomgevingen faciliteren deze werkvorm echter (nog) niet optimaal. Dit leidt tot geluidsoverlast en ergernis, maar ook tot onnodige bezetting van vergaderkamers.

De Videobel-Unit biedt een zeer flexibele, compacte en kosteneffectieve oplossing voor het optimaal faciliteren van videobellen in elk kantoor.

De Videobel-Unit is een eenvoudig inpasbare ruimte waarin werknemers op een aangename manier kunnen videobellen, zonder collega’s te storen en zonder zelf gestoord te worden.

Deze plug & play unit is eenvoudig zelf in en uit elkaar te halen, waardoor deze altijd direct verplaatsbaar is.

De Videobel-Unit is een slimme, betaalbare oplossing voor videobellen die, 50-75% minder kost dan de meeste alternatieven. En nog veel belangrijker, de Videobel-Unit is inmiddels ruimschoots getest en succesvol geïmplementeerd in werkomgevingen van gerenommeerde partijen. Probeer de Videobel-Unit vrijblijvend uit en ontdek zelf de voordelen van deze bewezen oplossing voor videobellen op kantoor.

De unit is vervaardigd uit PETfelt, een robuust, duurzaam en geluidswerend materiaal, gemaakt van geupcyclede plastic flessen. Dit biedt de gebruiker niet alleen akoestische en visuele privacy, maar verbetert tegelijkertijd de akoestiek van de ruimte eromheen. De Videobel-Unit is bovendien volledig personaliseerbaar, zodat deze naadloos in elk interieur past.