Restaurant Odille

Restaurant Odille, Sint-Oedenrode

Een lunch of diner in fine dining-restaurant Odille, gerund door Casimir Evens en Lotte Bloem in het Brabantse Sint-Oedenrode, is een ware beleving. Het restaurant ademt sfeer, warmte, rust en comfort. Dat wat het meest opvalt in het interieur bevindt zich in het hart van het restaurant: de open keuken. Dat geeft transparantie op iedere fase van de voorbereiding en afwerking. Iedere tafel heeft zicht op een sectie van de keuken.

Na eerder al ‘’Best new restaurant design’’ van de Entree Magazine Awards (op hun naam te hebben geschreven, is restaurant Odille ook nog eens genomineerd voor de Restaurant & Bar Design Awards wereldwijd. Een prestatie van formaat!

Quote van de Michelin Gids  – ‘’Rondom vallen de sereniteit en elegante luxe op, met kunst van Daisy Boman als rustpunten.’’ Met gepaste trots heeft AKOESTIEK.NL in samenwerking met AMB en Casimir en Lotte bijgedragen aan deze sereniteit. Onze gegolfde PETFelt elementen zorgen voor een aangename akoestiek en complementeren zo een organisch, geheel kloppend plaatje, wat met uiterste zorgvuldigheid en boordevol creativiteit ontworpen is door Mirthe Janus // Mirthe Janus | Luxury Interior design.

Foto’s: Imca van de Weem